چه کسانی نباید خیار بخورند ؟ | مضرات و عوارض خوردن بیش از اندازه خیار
به گزارش روبرونیوز، خیار با ویژگیهای آبرسانی و کمکالری خود، میوهای محبوب و مغذی است. این میوه منبع خوبی برای تامین آب بدن است و از آنجا که کالری، چربی، کلسترول و سدیم کمی دارد، برای بدن بسیار مفید است. اما برخی افراد باید در مصرف آن احتیاط کنند:
افرادی که باید از خوردن خیار پرهیز کنند
۱. مشکلات گوارشی: افرادی که دچار سندرم روده تحریکپذیر یا سایر بیماریهای گوارشی هستند، ممکن است با مصرف خیار دچار نفخ یا سوءهاضمه شوند.
۲. اختلال لخته شدن خون: افرادی که اختلالات انعقاد خون دارند یا از داروهای رقیقکننده خون استفاده میکنند، باید در مصرف خیار احتیاط کنند. زیرا این میوه سرشار از ویتامین K است که ممکن است با اثر این داروها تداخل داشته باشد.
۳. آلرژی: افرادی که به تب یونجه یا رینیت آلرژیک مبتلا هستند، ممکن است به سندرم آلرژی دهانی دچار شوند. این حالت معمولاً با التهاب مخاط بینی همراه است و میتواند پس از خوردن خیار یا دیگر میوهها و سبزیجات ایجاد شود.
اگرچه خیار فواید زیادی دارد و به آبرسانی بدن کمک میکند، افرادی که مشکلات گوارشی، اختلالات لخته شدن خون یا حساسیت غذایی دارند، باید در مصرف آن احتیاط کنند. در صورت بروز علائم نامطلوب، بهتر است با پزشک مشورت شود.